EEN GLAS,
EEN ERVARING

Elke Leffe brengt plezier en genot. Ons glas werd gecreëerd om u de waarde van tijd te doen herontdekken en u een unieke proefervaring te bezorgen, elke keer opnieuw.

VOELEN

Aan de voet van de kelk vindt u een reliëfversiering die herinnert aan onze abdij: zo raakt u met uw hand de geschiedenis van Leffe aan. Door het glas aan de voet vast te houden, vermijdt u bovendien dat uw Leffe wordt opgewarmd en behoudt u de juiste temperatuur.

OBSERVEREN

De letter "L", gegraveerd op de bodem van het glas, bevordert de voortdurende vorming van luchtbellen en maakt het mogelijk een aanhoudend schuim te verkrijgen. Neem de tijd om van dit moment te genieten.

RUIKEN

Uw Leffe is een genoegen om met kleine slokjes te ontdekken: de ronde vorm en de smalle hals van het glas laten u toe zijn unieke geur tot zijn recht te laten komen. Om het optimaal te proeven, moet u het bier laten ademen, zodat zijn aroma's vrijkomen.

PROEVEN

Het drinken van een Leffe is een echte belevenis: na het bier geobserveerd en ontdekt te hebben, is het moment aangebroken om het te proeven. Breng het glas naar uw lippen en geniet van deze rijkdom. Sinds 1240 wordt onze geschiedenis met een onvergelijkbare smaak elke dag vernieuwd.